ICATΣχεδιασμός & Κατασκευή ΙστοσελίδωνΒελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησηςΜεσιτικά ΠρογράμματαDomain NamesΦιλοξενία ΙστοσελίδωνΕπικοινωνία
"What we see depends mainly on what we look for."

John Lubbock
Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησηςΠρακτικές βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησηςΕξειδικευμένη καμπάνια βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησηςΕπικοινωνία
 

Εξειδικευμένη καμπάνια βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης

Εάν μια φράση αναζήτησης είναι ανταγωνιστική, για παράδειγμα "μεσιτικά γραφεία", οι κορυφαίες δέκα ιστοσελίδες δεν είναι εκεί κατά λάθος. Από το 1.5 εκατομμύριο αποτελεσμάτων, μόνο εκείνα τα κορυφαία δέκα θα εξεταστούν. Να φθάσουν εκεί και να μείνουν εκεί δεν θα συμβεί ως αποτέλεσμα, της συχνής υποβολής, ή των απλών τεχνασμάτων. Εκείνα τα κορυφαία δέκα σημεία ανήκουν στις επιχειρήσεις που ξοδεύουν το χρόνο να φθάσουν εκεί και να μείνουν εκεί. Όπως ακριβώς σε οποιαδήποτε ανταγωνιστικό αθλητικό πρωτάθλημα, όταν βρεθείς στη κορυφή σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι πρόκειται να σε κυνηγήσουν. Θα αντιγράψουν τι έχετε κάνει καλά και θα ψάξουν για τις αδυναμίες που μπορεί να έχετε.

Για να μείνετε στην κορυφή, χρειάζεστε μια ομάδα που θα παρατηρούν το παιχνίδι των αντιπάλων κάθε εβδομάδα, θα προσδιορίζουν τις νέες στρατηγικές και θα προσθέτουν τις καινοτομίες τόσο γρήγορα όσο εκείνοι κάτω οι ποιοι προσπαθούν να σας πάρουν τη πρωτιά. Εάν θέλετε αυτό το είδος μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης, θα χρειαστείτε μια εξειδικευμένη προσέγγιση ραμμένη στα μέτρα σας. Αυτό δεν σημαίνει "ανοίξτε το καρνέ επιταγών σας και θα σας πούμε πότε θα είμαστε έτοιμοι. Ακόμα και η επιθετικότερη καμπάνια πρέπει να ανταποκριθεί στην πιθανή επιστροφή της επένδυσης σας. Η εξειδικευμένη προσέγγιση απαιτεί μια υποχρέωση εκ μέρους του πελάτη να υιοθετήσει τις επιθετικές συστάσεις προκειμένου να επιτευχθεί και να διατηρηθεί εκείνη η κορυφαία θέση στη λίστα. Εντούτοις, θα παράσχουμε μια οργανωμένη προσέγγιση στην οποία οι αποφάσεις σχετικά με την κατανομή του προϋπολογισμού να μπορούν να ληφθούν πριν από το ξεκίνημα της καμπάνιας πρώτο στάδιο είναι η αρχική αξιολόγηση. Χρεώνουμε 300 € συν 100€ ανά λέξη/φράση κλειδί. Αυτή η τιμή περιλαμβάνει την ανταγωνιστική ανάλυση της φράσης, των προτεινόμενων ισοδύναμων φράσεων, και μιας έκθεσης των παρόντων παραγόντων κυκλοφορίας και προσδιορισμού θέσης. Θα προετοιμάσουμε μία μελέτη των περαιτέρω μέτρων που λαμβάνονται σε τρέχουσα βάση, με έναν προτεινόμενο προϋπολογισμό για κάθε στρατηγική που υιοθετείται. Ενώ αυτό το πρόγραμμα απαιτεί μια δέσμευση ενός έτους, οι συγκεκριμένες απαιτήσεις προϋπολογισμών θα αναθεωρούνται κάθε τρεις μήνες, ώστε να δίνουν στο πελάτη μεγαλύτερο έλεγχο των εξόδων.

Τα μέτρα που θα ληφθούν ως τμήμα αυτής της τρέχουσας διαδικασίας περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται στα εξής:


Στρατηγικός προγραμματισμός

--------------------------------------------------------------------------------
Στην αρχή, και μία φορά κάθε τρεις μήνες, θα κάνουμε μια αναθεώρηση του δικτυακού τόπου, των αποτελεσμάτων μέχρι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και των μέτρων σε ισχύ. Θα διευθύνουμε τις ακόλουθες δοκιμές ως τμήμα της αξιολόγησης, και θα προετοιμάσουμε μια προτεινόμενη στρατηγική για την περίοδο των επόμενών τριών μηνών.

Καθορισμός της υπάρχουσα κυκλοφορίας, επιθυμητό ακροατήριο, και κατάλογο πιθανών νέων βασικών φράσεων.

Ραφινάρισμα των βασικών φράσεων χρησιμοποιώντας εργαλεία που εμφανίζουν την πραγματική συμπεριφορά αναζήτησης καθώς επίσης και τον ανταγωνισμό για τις ιδιαίτερες φράσεις κλειδιά.

Αξιολόγηση της υπάρχουσας ιστοσελίδας από την άποψη της υπάρχουσας επισκεψιμότητας λόγω εκείνων των φράσεων κλειδιών.


Κυρίως περιεχόμενο & περιεχόμενο ετικετών & βελτιστοποίηση περιεχομένου ετικετών

--------------------------------------------------------------------------------
Μία ιστοσελίδα είναι μόνο τόσο σχετική και κατάλληλη όσο και το πραγματικό περιεχόμενο της. Εξασφαλίζουμε ότι ορισμένες φράσεις κλειδιά τοποθετούνται σωστά και στο κυρίως κείμενο και στις ετικέτες τίτλου. Εάν μια βασική φράση δεν αντιπροσωπεύεται σωστά από τη σελίδα της, θα δημιουργήσουμε μια τέτοια σελίδα. Αυτές οι σελίδες σχεδιάζονται για να είναι μέρος της γενικής περιοχής: για να είναι χρήσιμες και στους επισκέπτες καθώς επίσης και στις αράχνες των μηχανών αναζήτησης. Οι στοιχειώδεις εργασίες σε αυτό το τμήμα περιλαμβάνουν:

Επανεγγραφή του περιεχομένου στην αρχική σελίδα για να υπογραμμιστεί η βασική φράση προτεραιότητας.

Ανάπτυξη ή επανεγγραφή των πρόσθετων σελίδων για άλλες φράσεις κλειδιά.

Ετικέτες τίτλου, μετα-ετικέτες, h1 και alt ετικέτες για όλες τις σελίδες.


Υποβολή στις μηχανές & τους καταλόγους αρχείων αναζήτησης

--------------------------------------------------------------------------------
Υπάρχoυν περίπου είκοσι σημαντικές μηχανές αναζήτησης και κατάλογοι, πολλοί από τους οποίους χρεώνουν τώρα για την υποβολή. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές κατηγορίες, βιομηχανικά και γεωγραφικά συγκεκριμένων καταλόγων .

Ελεύθερη υποβολή σε Google,Open Directory, Zeal (για τα μη-κερδοσκοπικούς) στους τοπικούς καταλόγους καθώς και στους καταλόγους της ανάλογης βιομηχανίας.

Πληρωμένη υποβολή σε Yahoo, Lycos, Inktomi, Teomi, και άλλους σχετικούς καταλόγους αρχείων.


Διαχείριση των λιστών στις PPC μηχανές αναζήτησης (pay per click)

--------------------------------------------------------------------------------
Η Overture και Google Adwords παρέχουν κατάταξη σε λίστες σε πολλές από τις σημαντικότερες μηχανές αναζήτησης. Συχνά, αντί της δημιουργίας ολόκληρων των σελίδων για να ικανοποιήσει κανείς ορισμένες βασικές φράσεις κλειδιά, έχει καλύτερο αποτέλεσμα όταν πληρώσει για τις θέσεις σε αυτές τις μηχανές αναζήτησης αμοιβή-ανά-στιγμιαίου πατήματος. Θα εξασφαλίσουμε ότι ο χρήστης καταβάλλει τη βέλτιστη τιμή για τις επιθυμητές θέσεις. Θα ερευνήσουμε οποιεσδήποτε βασικές φράσεις ευκαιρίες που μπορούν να οδηγήσουν στην ποιοτική επισκεψιμότητα με χαμηλότερο κόστος.

Αναζητήσεις λέξης κλειδιών που στοχεύουν στην εύρεση φράσεων αξίας.

Διαχείριση των τιμών κατάταξης για να εξασφαλιστεί κατάλληλη τοποθέτηση σε χαμηλότερη τιμή.

Επιθεώρηση των αποτελεσμάτων από τη διάφορες αγγελίες και της κατάταξης φράσης.


Περιεχόμενο & βελτιστοποίηση ετικετών

--------------------------------------------------------------------------------
Η κατάταξη σελίδων είναι ένας βασικός παράγοντας στις διάφορες μηχανές αναζήτησης. Το κλειδί είναι να υπάρξουν οι σύνδεσμοι που επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας από άλλες, αξιόπιστες ιστοσελίδες.

Προσδιορισμός της συμφέρουσας δυνατότητας ανταλλαγής συνδέσμων.

Επικοινωνία και αναζήτηση τέτοιων ευκαιριών, προσθήκη συνδέσμων όταν αυτό απαιτείται.

Προσδιορισμός των πιθανών ελεύθερων ευκαιριών ταχυδρόμησης δελτίων τύπου.

Προετοιμασία και υποβολή των δελτίων τύπου.


Εκθέσεις κατάταξης

--------------------------------------------------------------------------------
Μόλις αρχίσει μια στρατηγική να ανθίζει, θα πρέπει πιθανώς να προσαρμοστεί στα μέτρα σας. Χρησιμοποιούμε μια σειρά εκθέσεων για να αξιολογήσουμε την διενεργηθείς ήδη εργασία και για να δημιουργήσουμε έναν χάρτη για το πως θα προχωρήσουμε έπειτα.

Έκθεση βασικών γραμμών πριν από το αρχικό στάδιο βελτιστοποίησης.

Τρέχουσες εκθέσεις σε μηνιαία βάση.
 
About
iCAT
Επικοινωνία
Web Design
Σχεδιασμός
Οφέλη
Συντήρηση
Marketing
Seo
Πρακτικές
Καμπάνιες
Products
Realtor PRO 6
Internet
Domains
Hosting